Ugrás a tartalomra
Filep Krisztina Mandula

Filep Krisztina Mandula

humán erőforrás, nemzetközi kapcsolatok, állásinterjú


Minden idegen nyelv egy új világ kapuját tárja fel számodra. Az angol éppúgy kinyitotta a tanulmányi lehetőségeim tárházát, mint a munka világát és utazások lehetőségét, Tanulmányaimat a Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán kezdtem, folytattam az ELTE néprajz-spanyol szakán, majd elvégeztem a Szociális tanulmányok és tanácsadást távoktatásban Hágában és a Csoportos Hangművészet Terápiát Angliában. Rengeteg európai tréningen vettem részt, főként nemzektözi fejlesztési együttműködés, globális nevelés, valamint a közösség- és személyiségfejlesztés témájában.     

Tanítottam indiai nyomornegyed lakóit, fiatal romákat, magasrangú üzletembereket, óvónőket, érettségire készülőket, elfoglalt édesanyákat, így számomra a legfontosabb, hogy megismerjelek és megtaláljam, mi motivál, mi a célod, mik a lehetőségeid, és ahhoz képest alakítsuk ki ketten együtt, hogy mit és hogyan tanulj.

Óráim beszédcentrikusak, szeretek videókat, cikkeket, esettanulmányokat, TEDx előadásokat, dalokat, filmeket is bevetni a témák feldolgozásához éppúgy, mint a nehezebb nyelvtani témák megértéséhez.

 

Specialitás:

humán erőforrás

nemzetközi kapcsolatok

állásinterjú