Ugrás a tartalomra

WISE Business

  • WISE BUSINESS
    Our services for companies
Alkotunk, hogy lebonthassuk a határokat
Alkotunk, hogy lebonthassuk a határokat

Az elmúlt nyolc év során folyamatosan kerestük a hatékony angoltanítás titkát. Igazán megtalálni magunkat, és megértenünk, hogy valójában mi is a WISE, akkor sikerült, amikor ráismertünk arra, hogy a tanfolyamtervezés egy alkotói folyamat. Egy olyan kreatív tér, amiben szabadon mozoghatunk. Ha megértjük, hogy kreatív mentorként nincsennek a kurzustervezésben határaink, akkor ügyfeleinket is át tudjuk mozdítani a saját határaikon.

 

Céges partnereink választhatnak a már megtervezett kurzusaink közül, de egyedi igények esetén teljesen új, személyre szabott koncepciós tervet, kurzust, vagy kurzusokat alkotunk. / Kurzusaink tematikája egyéni oktatás keretei között is elérhetőek.

A mesterséges angolóra a múlté
A mesterséges angolóra a múlté

Évekkel ezelőtt az egyik partnerünk arra kért, hogy segítsük pénzügyi osztályának külföldre való kiszervezését. A folyamatot nemcsak angolórákkal, de tolmácsolással, kapcsolódó anyagok fordításával segítettük, olykor pedig nyelvi asszisztensként voltunk jelen. Ez a felkérés segített megérteni, hogy minél komplexebb feladatot láthatunk el partnereinknél, minél jobban megismerjük őket szakmailag, annál profibb szolgáltatást tudunk nyújtani. Ezáltal az egyén mellett a vállalat céljait is szem előtt tartjuk.

 

Céges partnereink számára vállaljuk teljeskörű nyelvi szolgáltatások biztosítását, kezdve a nyelvi képzésektől, szakmai anyagok fordításán keresztül -  akár a személyes tolmács biztosításáig.

Több mint angoltanár
Több mint angoltanár

Mentoraink az tanárság mellett egyéb szakmák képviselői is. Minden kurzushoz olyan mentort rendelünk, aki a szakmájából, tapasztalatából eredően igazodni tud partnereink profiljához, és szakmailag is jelen tud lenni a folyamatban.

 

Mentoraink specializációinak köszönhetően olyan egyéni vagy csoportos kurzusokat is tudunk tervezni, amelyek kifejezetten egy szakmának szólnak. De nagy örömünket leljük az olyan csoport-összeállításokban is, amikor a különböző szakmák képviselői egy csoporton belül a vállalat lekicsinyített másaként tudnak funkcionálni.

A komplexitás hívta életre
A komplexitás hívta életre

További, partnereink által ihletett immáron önálló szolgáltatásaink a tolmácsolás és fordítás. Munkáinkat tehát partnereink kérései határozzák meg, mi pedig élvezzük azok sokszínűségét. Kihívással és izgatottsággal teli időszak volt, amikor 2017-ben a WISE fordíthatta a FINA vizes világbajnokságának sajtóanyagait, vagy2019-ban a Maserati legújabb honlapját.

 

Vállaljuk szakmai anyagok fordítását, akár idegen nyelvről idegen nyelvre, és teljes szakmai napok szinkron- vagy konszekutív tolmácsolását is.

Már több nyelven is
Már több nyelven is

Amennyiben nem angol, hanem más idegen nyelv oktatására lenne szükség, a WISE további nyelvekre specializálódott mentorai állnak a rendelkezésre.

 

Kiterjesztett portfóliónkban szerepel a német, francia, norvég, spanyol, orosz, olasz és magyar mint idegen nyelv oktatása is.

Not only for Hungarians
Not only for Hungarians

Mentors of our professional team are offering Hungarian lessons for foreign visitors of our country. We transform your residence into a more enjoyable experience here, making your life easier by teaching our language to you. Foreigners can apply for our courses as a team or individually.

További üzletágaink

Wise personal

Magánszemélyeknek

Wise junior

Diákoknak

üzletágra specializálódott Mentoraink

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!