Ugrás a tartalomra

WISE Junior

  • WISE JUNIOR
    Egyéni szolgáltatások diákoknak
Az új üzletág
Az új üzletág

Kezdetben a WISE felnőtt ügyfelek oktatásával foglakozott, majd az ő gyerekeiket is elkezdtük oktatni. Mára a junior oktatás már önálló üzletággá nőte ki magát. Junior ügyfeleinknek egy olyan egyéni angol képzési csomagot kínálunk, amely alapul szolgál akár a sikeres nyelvvizsgára és érettségire való felkészüléshez. 

 

Hogy a legjobbat tudjuk nyújtani, úgy döntöttünk, lehetőséget adunk arra, hogy megadott elemekből te magad állítsd össze az angolóráidat, mint egy kirakóst.

A WISE módszereivel
A WISE módszereivel

A WISE JUNIOR üzletágát a juniorok oktatására specializálódott mentorok szolgálják ki. Rendszeres mentortréningjeink során komoly hangsúlyt fektetünk a fiatalok képzési módszertanára is, mentoraink ezeket alkalmazva segítenek céljaid elérésében.

 

A diákok által kiválogatott képzési elemeket a WISE saját módszertani eszközeivel dolgozzuk fel, így tesszük élvezetessé az angolórákat és adunk használható tudást a kezükbe.

Rakd össze magad
Rakd össze magad

A képzési csomagod a következő elemekből állíthatod össze: nyelvvizsga/érettségi szóbeli témák, íráskészség fejlesztő feladatok, hallás utáni szövegértést fejlesztő videók, iskolai projektek átbeszélése, olvasott szövegértést fejlesztő feladatok, bármely nyelvtani elem, komplex nyelvtani áttekintés.

 

Görgess lejjebb, és rakd össze magad saját képzési csomagodat.

Több nyelven is
Több nyelven is

Amennyiben nem angol, hanem más idegen nyelv oktatására lenne szükséged, a WISE további nyelvekre specializálódott mentorai állnak rendelkezésedre.

 

Kiterjesztett portfóliónkban szerepel a német, francia, norvég, spanyol, orosz, olasz és magyar, mint idegen nyelv oktatása is.

Jelöld be, mire lenne szükséged, és kérj árajánlatot

MIBEN SZERETNÉL FEJLŐDNI?

ÜZLETÁGRA SPECIALIZÁLÓDOTT MENTORAINK

További üzletágaink

Wise business

Cégeknek

Wise personal

Magánszemélyeknek

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!