Ugrás a tartalomra

WISE Personal

  • WISE PERSONAL
    Személyre szabott egyéni óra, saját koncepciós terv
Egyedi módszertan
Egyedi módszertan

Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettünk az egyéni óráinkon használatos módszertani eszközök tökéletesítésére, amelyeket kifejezetten egyéni ügyfeleink számára fejlesztettünk ki.

 

Folyamatosan dolgoztuk ki azt a stratégiát, amivel ügyfeleink magabiztosan tanulnak meg társalgási szinten beszélni - és mindezt még élvezik is.

Hozd be a tanterem falai közé a valóságot
Hozd be a tanterem falai közé a valóságot

Többször fordultak már ügyfeleink azzal a kérdéssel hozzánk, hogy tudnánk-e nekik segíteni felkészülni egy következő napi céges prezentációra, segítenénk-e lefordítani elkészült önéletrajzaikat, motivációs leveleiket.

 

Ekkor megértettük, hogy a legjobbat akkor adhatjuk, ha az ügyfeleink is alakíthatják óráik tematikáját.

mérföldkövek
mérföldkövek

Amennyiben nem speciális célokkal érkezel, a WISE mentorcsapata akkor is a rendelkezésedre áll.  Egyedi módszereinkkel felkészítünk általános vagy üzleti nyelvvizsgára, állásinterjúra, megtanítunk összefüggéseiben látni a nyelvtant. Segítünk helyt állni céges prezentációkon, megbeszéléseken, konferenciahívásokon, és támogatunk, ha külföldi szakmai kihívásokra készülsz.

 

Legyen szó bármilyen mérföldkőről, vagy "csak" hogy jól érezd magad a bőrödben, mikor angolul beszélsz, mi segítünk elérni céljaidat.

Gondolkodjunk együtt
Gondolkodjunk együtt

Első lépésként személyes online konzultációt tartunk a számodra, ahol a WISE szakmai vezetőivel méritek fel igényeidet, céljaidat. Ez ahhoz szükséges, hogy el tudjuk kezdeni összeállítani személyes képzési tervedet a következő gondolatmenet alapján:

Alapok –> Tervezés –> Mentorod –> Módszertanod –> Céljaid

 

Tervezzük meg együtt kurzusodat! Jelentkezz az ingyenes online konzultációdra.

Koncepciós terv minden egyéni ügyfélnek
Koncepciós terv minden egyéni ügyfélnek

Angolóráidat tehát a te céljaid alakítják, a szakmai tudást a WISE biztosítja. Elkészítjük a neked összeállított kurzuscsomagot, amely tartalmazza azt a koncepciós tervet, amelyet a te céljaid elérésére dolgozunk ki.

 

Szakterületekre specializálódott mentoraink nagy tapasztalattal bírnak a szakmai nyelvi felkészítések terén. Válassz közülük, vagy kérj segítséget az ingyenes konzultáció során.

ingyenes konzultáció

Jelentkezem az ingyenes online konzultációra

jelentkezés
 Több nyelven is
Több nyelven is

Amennyiben nem angol, hanem más idegen nyelv oktatására lenne szükséged, a WISE további nyelvekre specializálódott mentorai állnak rendelkezésre.

 

Kiterjesztett portfóliónkban szerepel a német, francia, norvég, spanyol, orosz, olasz és magyar, mint idegen nyelv oktatása is.

Not only for Hungarians
Not only for Hungarians

Mentors of our professional team are offering Hungarian lessons for foreign visitors of our country. We transform your residence more enjoyable here by making your life easier by teaching our language to you. Foreigners can apply for our courses as a team or individually.

További üzletágaink

Wise business

Cégeknek

Wise junior

Ügyfeleink gyermekeinek

ÜZLETÁGRA SPECIALIZÁLÓDOTT MENTORAINK

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!