Ugrás a tartalomra
Az álláskeresők kurzusa

Job Finder - Angol nyelvű állásinterjú felkészítés

 A kialakult válsághelyzetben emberek tízezrei veszítik el munkahelyeiket. Amikor újra megnyílnak a lehetőségek, egy nyitott pozícióra több jelentkező lesz, mint az elmúlt 10 évben valaha. A munkaadók kvalifikált munkaerőt keresnek majd, és nagy merítésből tehetik ezt meg.

 

Jelenleg minden képzési forma online, egyéni oktatás keretein belül érhető el.

A kurzus célja & koncepció: Angol nyelvű állásinterjú felkészítés

 

Kurzusaink megalkotásakor célkitűzéseink között szerepel, hogy az üzleti szférában megjelenő kihívásokra olyan válaszokat adunk, ahol ügyfeleink nyelvtudásuk által versenyelőnyt szerezhetnek. 

Job Finder kurzusunkat úgy állítottuk össze, hogy annak elvégzését követően rendelkezni fogsz az interjúhoz szükséges szókinccsel, megnyerő angol önéletrajzzal és motivációs levéllel, valamint további értékesítési szaktudással, amellyel képes leszel eladni magad.

 

 Egy alkalom 90 perc, amely a lent felsorolt tematika alapján igény szerint bővíthető.

 

A kurzushoz anyanyelvi mentor is választható. 

Tematika

 • Bevezetés, karrier coaching
  Elkészítjük saját SWOT analízisedet, rávilágítunk erősségeidre, gyengeségeidre, melyek által tisztább képet kapsz lehetőségeidről az álláskeresők piacán.
 • Önéletrajz elemzése és írása
  Közösen megírjuk önéletrajzodat, vagy lefordítjuk a már meglévőt. További önéletrajzok elemzésével tökéletesítjük a tiédet is.  
 • Motivációs levél elemzése és írás
  Bemutatunk számodra a piacon már sikeresen teljesítő motivációs leveleket, majd azok segítségével írjuk meg, vagy fejlesztjük tovább a tiedet.
 • Állásinterjú szimulációk
  Amennyiben már van kiszemelt pozíció, annak állásinterúját vetítjük előre, készülünk fel annak lehetséges kérdéseire, buktatóira. 
 • Állásinterjú analízise
  Kielemezzük a korábbi alkalmak során szimulált interjúkon adott válaszaidat, illetve más állásinterjúk kritikus pontjait kiértékelve vonunk le számodra fontos tanulságokat.
 • Assessment Center 
  Főként a nagyobb vállaltok az interjúk mellett AC-t is szerveznek. Bemutatunk AC feladatokat, és felkészítünk, mire számíts egy ilyen kihívásokkal teli szituációban. 
 • Értékesítési feladatok, sales pitch
  Az értékesítés nemcsak egy termék vagy egy szolgáltatás eladásáról szól, hanem arról is, hogy magadat hogyan tudod menedzselni. Megmutatjuk, hogyan add el magad akár két perc alatt, és hogy mitől meggyőző egy sales pitch.

Kinek ajánljuk

Munkavállalóknak, álláskeresőknek; azoknak, akik még csak fontolgatják, hogy váltani szeretnének, vagy azoknak, akik már konkrét állásinterjúra készülnek.

Szellemiség

Feladatunknak éreztük egy olyan komplex állásinterjú felkészítő megtervezését, amely az interjún felmerülő kérdéseken és válaszokon túl természetesen az angol nyelvre is nagy hangsúlyt helyez, emellett növeli a hallgatók magabiztosságát, szakmai szókincsét.

Kurzus infó

Szint
B1-C1
Teljes ár
Személyre szabott árkialakítás
Indulás
megbeszélés szerint
Időpont

Megbeszélés szerint 

Időtartam

90 perc

Helyszín

Online egyéni kurzus 

Jelentkezés

FIGYELEM! Kurzusunk jelenleg online egyéni képzés formájában vehető igénybe.

Kurzushoz választható mentorok

További kurzusaink