Public Speaking

Kurzus leírása

A Public Speaking kurzus egy hatalkalmas kiegészítő beszédfejlesztő tanfolyam, amelyet Marjai Kata, a WISE vendégtrénere tart. Kata tanítási technikája kreatív műhelyt és feszültségmentes környezetet teremt, miközben ügyfeleink tudatosan elsajátítják az angolszász stílusú retorika eszközeit. A kurzus a retorika elméleti alapjaira, valamint többszintű, élményszerű tanulásra épül. Mindez párosítva a konkrét beszédépítési technikákkal gyors eredményt hoz, mert az elméleti és gyakorlati elsajátítás egyszerre történik.

“Ha nem tudsz emberek előtt beszélni és átadni gondolataidat, akkor feladod a Benned rejlő végtelen lehetőségeidet. – Warren Buffett”

– Marjai Kata, vendég tréner

marjai_kata

Kurzus célja & Koncepció

A kurzus során megmutatjuk, mi különböztet meg egy unalmas, monoton beszédet egy közönséget lehengerlő, izgalmas előadástól; vagy éppen azt, hogy  mi a különbség a prezentáció és a nyilvános beszéd között. Elérjük, hogy leplezni, sőt, használni tudd az izgalmadat; hogy ne érzékenyülj el, de képes légy érzelmeket kiváltani; valamint azt, hogy helyesen hangsúlyozz. Megmutatjuk, hogy milyen kifejezéseket használj, vagy éppen hogyan kezdj egy beszédet úgy, hogy már az elején mindenki kíváncsi legyen rád.

Kinek ajánljuk

Azon ügyfeleinknek, akiknek a beszéd a munkaeszközük, akiknek különösen fontos emberek előtt emlékezetes és átgondolt, jól formált beszédeket tartaniuk. A Public Speaking kurzust B2 szinttől ajánljuk.

Szellemiség

A folyamatosan futó céges üzleti angol képzéseinken túl a WISE-nál nagy hangsúlyt fektetünk az olyan kurzusok megszervezésére, amelyek specifikusak, egy adott üzleti szegmenst fednek le (HR Scheme, WISE Analysis) vagy szakterülettől függetlenek, de mégis egy adott készség fejlesztésére szolgálnak.  Ez utóbbit szem előtt tartva kínáljuk ügyfeleink számára a mostani Public Speaking kurzusunkat.

Kurzust vezető mentor

Kata angol-francia szakos tanár, nyilvános beszéd tréner, a mesterszakot médiakommunikációból végezte. Számos angol és magyar nyelvű retorikai képzést tudhat a háta mögött, melyeket tanároknak, professzoroknak és számtalan különféle szakmai területen dolgozó egyéni csoportnak tartott.  Szakmai profizmusa és empátiája a közös sikerélmény garanciáját nyújtja ügyfeleink számára, ugyanis Kata szakmai hobbija átélni diákjaival a változás élményét.

Kurzus infó

Szint
B2-től

Teljes ár
38.000 Ft

Indulás
2019.09.18. (szerda)

Időpont
Szerdánként 18:00 és 20:00 között

Időtartam
6 alkalom, alkalmanként 120 perc

Helyszín
1097 Budapest, Vendel utca 11.

KURZUSJELENTKEZÉS

Teljes Ár

38.000 Ft

Vásárold meg a
Public Speaking kurzusunkat
2019. szeptember 09. 24:00-ig!

HELYEK, AHOL MEGTALÁLSZ MINKET

Aktualitások

Módszerünk

Kurzusok

Kapcsolat