Teach Me if You Can

Kurzus leírása

A Teach Me if You Can a Wise legújabb innovatív kurzusa, amely olyan eszközöket ad hallgatói kezébe, hogy minden angolnyelvű szituációban megállják a helyüket. Ez a tanfolyam már túlmutat egy prezentációs kurzuson; itt a hallgató nem egy frontális előadást tart, hanem interaktív módszertani eszközök segítségével bevonja és “dolgoztatja” a többi hallgatót is. Gyakorlatilag egy workshopot hoz létre.

“Hagyjuk el együtt a bokáig érő vizet.”

– Suplicz Emőke, mentor

emi_1

Kurzus célja & Koncepció

Tudatosan keressük azokat a szituációkat, amikben képesek vagyunk minél hatékonyabb fejlődési lehetőséget kínálni ügyfeleink számára. Ez a tanfolyam a “mentor” szerep felvállalásán keresztül hosszú távon olyan magabiztosságot ad, hogy képes leszel helytállni a legnehezebb szituációkban is, bármikor is kell majd az angol nyelvet használnod.

A kurzust az általatok választott témák fogják felépíteni, ezzel teljes mértékben személyreszabott tematikát követhettek. Mi segítünk a témaválasztásban, megadjuk a tanítási módszereket, hogy az effajta módszertani eszközök használatán keresztül hatékonyabban rögzüljön a megszerzett tudás, aminek visszaadásával kiemelkedő fejlődésre leszel képes.

Kinek ajánljuk

C1 szinten beszélő ügyfeleinknek, akik keresik az igazi kihívásokat, és minden munkahelyi, angolnyelvű szituációval félelem nélkül szeretnének szembenézni.

Szellemiség

Tudatos döntés volt a részünkről, hogy a WISE-nál kéthavonta tervezünk és indítunk limitált számú kurzusokat. Úgy hisszük, ahhoz, hogy valami igazán újat és innovatívat tudjunk alkotni, minőségi időre van szükségünk a kurzus tervezési időszakában. Nem volt ez másképp a Teach Me if You Can megtervezésekor sem, amikor a WISE vezető mentorával, Suplicz Emőkével terveztük meg legújabb tanfolyamunkat.

Kurzust vezető mentor

Emőke szenvedélye a tanulás – diákjaitól is szeret minél többet tanulni. Többgenerációs tanárcsaládból származik, édesapja egyetemen tanít, míg nagyapja országos tanfelügyelőként járta motorháton az országot. Megtanult hát tőlük tanítani – és motorozni.

Leginkább a prezentációkészítés, projektbemutatás, az angol beszédkészség fejlesztése az, amivel foglalkozni szeret, ebben fejleszti magát is. Jelenleg a WISE mentorainak vezetőtanára.

Kurzus infó

Szint
C1

Teljes ár
38.000 Ft

Early Bird ár
30.000 Ft

Indulás
2019. 01. 21. (hétfő)

Időpont
Hétfőnként 18:00-19:30 között

Időtartam
8 hét, heti egy alkalom, alkalmanként 90 perc

Helyszín
1097 Budapest, Vendel utca 11.

KURZUSJELENTKEZÉS

Early Bird Ár

30.000 Ft

Vedd igénybe az Early Bird kedvezményünket a
Teach Me if You Can tanfolyamunkra
2019. január 18-ig!

Teljes Ár

38.000 Ft

Vásárold meg a
Teach Me if You Can kurzusunkat
2019. január 21. 12:00-ig!

HELYEK, AHOL MEGTALÁLSZ MINKET

Aktualitások

Módszerünk

Kurzusok

Kapcsolat