WISE Grammar Day

Kurzus leírása

A Grammar Day a WISE egy egynapos, magyar nyelvű nyelvtani szemináriuma, amely rendszerbe foglalja a legfontosabb nyelvtani szerkezeteket, feltárja az azokban található logikai összefüggéseket, majd üzleti angol szituációkon keresztül teszi azokat élővé.

“Madártávlatból nézzünk rá az angolra.”

– Gyulai Éva, Owner & CEO

gyulai_eva_1

Kurzus célja & Koncepció

Ügyfeleink amikor beszámolnak “előéletükről”, mindig azzal az igénnyel érkeznek, hogy magabiztosan szeretnének tudni beszélni, viszont azt is gyakran hozzáteszik, hogy mindenek előtt szükségük lenne egy átfogó, gyors, de érhető nyelvtani rendszerezésre. Emellett sokak szemében túl nagy falatnak tűnik az angol nyelvtan logikáját átlátni. Ezzel a nappal erre fogunk rácáfolni.

A Grammar Day azt a cél szolgálja, hogy a nap végére olyan nyelvészeti alapokat és rendszerszemléletet kapj a kezedbe, amivel önmagad is képes leszel majd a mondattan és igeidők útvesztőit elkerülve tetszőleges számú helyes mondatot alkotni.

Tematika:

  • Nyelvészeti alapismeretek, mondatok mélyszerkezetének rövid bemutatása; alapelvek ismertetése, melyek alapján helyesen felépíthetőek a mondatok
  • Igeidők, igeidők közötti összefüggések bemutatása
  • Szenvedő szerkezet
  • Módbeli segédigék
  • Feltételes mód
  • Függő beszéd, függő kérdés
  • Logikai kapcsolatok feltárása az ismertetett nyelvtani szerkezetek között; kiterjeszett nyelvtani rendszerszemlélet
  • Improvizációs gyakorlatok, üzleti angol szituációk, a Grammar Day-en megtanult nyelvtani szerkezetek gyakorlatba ültetése

Kinek ajánljuk

Azoknak ajánluk, akik nem izolált részekként, hanem az angol nyelv egységes egészében szeretnék a nyelvtani szerkezeteket tudni; akik szeretnék a mindennapi beszédben is helyesen alkalmazni a nyelvtani formulákat.

Szellemiség

A WISE-nál továbbra sem használunk tankönyvet, mivel mi magunk állítottunk össze egy olyan tematikát, amivel meg tudjuk mutatni, sőt, megtanítjuk, hogy az angol nyelvtan logikus. A nap végére rá fogsz jönni, ha képes vagy az angol nyelvtant madártávlatból szemlélni, akkor könnyen meglátod egy egységes rendszer összefüggéseit.

Kurzust vezető mentor

Gyulai Éva a WISE tulajdonosa, szellemiségének megalkotója.

A WISE Grammar Day azért is különösen szívügye Évinek, mivel egyetemi tanulmányai során nyelvésztre specializálódott, illetve szakdolgozatát kifejezetten mondattanból írta. Amellett, hogy a WISE minden kurzusa egyedileg tervezett, tematikái széles spektrumot fednek le, egy dolog mindig közös marad bennük: az élő nyelvtudás átadása érdekében jönnek létre.

Kurzus infó

Szint
B1-től C1-ig

Teljes ár
18.000 Ft

Indulás
2018. 12. 08. (szombat)

Időpont
Szombat, 09:00-17:00 óra között

Időtartam
1 nap, 7×45 perc (ebédszünet 1 óra)

Helyszín
1097 Budapest, Vendel utca 11.

KURZUSJELENTKEZÉS

Teljes Ár

18.000 Ft

Vásárold meg a
WISE Grammar Day kurzusunkat
2018. december 7. 12:00-ig!

HELYEK, AHOL MEGTALÁLSZ MINKET

Aktualitások

Módszerünk

Kurzusok

Kapcsolat