Ugrás a tartalomra

Módszerünk

  • ISMERD MEG A WISE
    OKTATÁSI MÓDSZERÉT!

Filozófiánk a személyre szabott nyelvoktatás és a hatékony nyelvtanulás; mindezt már számos idegennyelven

Tanáraink erősségeit, ügyfeleink tapasztalatát, tudását és céljait vesszük alapul,

nem egy tankönyvet, vagy egyéb idegen módszert. Az ügyfelek saját szakmai nyelvének kiépítését tartjuk szem előtt, és az ő - sokszor meglepően egyedi - nehézségeikre ajánlunk megoldásokat. Számunkra minden óra, minden találkozás más, és ezt élvezzük leginkább!

 

Suplicz Emőke, a WISE vezető mentora

Wise műhely - Gyakorolj gátlások nélkül

Kurzusaink során olyan környezetet teremtünk, amelyben kísérletezhetsz és kipróbálhatod magad különböző nyelvi projektekben. Tapasztalataink szerint korlátaink kijjebb vannak, mint hisszük; nálunk te is szorongásmentesen ismerheted meg és szélesítheted ki saját határaidat. 

 

Hogyan tesszük mindezt? Tekintsd meg egyedi tervezésű kurzusainkat, vagy írd meg nekünk speciális igényeidet.

A kommunikatív módszer ma már nem elég

A kommunikatív tanítási módszertan számunkra alapvető, de nem gondoljuk, hogy ez ma önmagában elég volna. A szokványos angolórák és egymástól szeparált tematikai egységek helyett átfogó témavezetésben, projektekben gondolkodunk, így lehetőséged van az adott témában elmélyülni. Ebben a tanítási struktúrában a témakomplexitáson keresztül a készségeid is együttesen fejlődhetnek. 

WISE mentorok – Több, mint egy szakma

Mentoraink azon túl, hogy anyanyelvi szinten beszélő, a világ számos pontján is bizonyított angoltanárok, más szakmák képviselői is. Így lehet, hogy mindegyikük specializálódott akár több szakterületre is, mint például marketing, értékesítés, pénzügy, humán erőforrás, retorika, kritika, esztétika, környezetvédelem, mérnöki világ... Szakmai felkészültségük és színes egyéniségük által garantáltan többet kapsz, mint egy angolóra.

 

Tekintsd meg és válaszd meg magad a neked testhezálló mentort. 

Több, mint tankönyv nélküli oktatás

A magyarországi  átlagos nyelvi készségeket felmérve belátható, hogy a szokványos tanítási órák és tankönyvek nem jelentenek garanciát a használható tudás megszerzésére. Tananyagainkon keresztül mást adunk, nálunk nincs tankönyv. Legyen bármilyen segédanyagra, képzési formára igény a részedről, a WISE professzionális oktatási módszertannal emeli új szintre a tanulás hatékonyságát.

WISE MODERNIZÁCIÓ – Tanulunk, hogy jól tanítsunk

Mindig a minőségnek: limitált számú, saját fejlesztésű kurzusaink mellett folyamatosan tartunk mentortréningeket. Mentoraink mindig bővülő módszertani eszköztára itt válik közös tudássá,  folyamatosan készítik fel egymást, hogy ügyfeleink változó igényeire sokféle választ adhassunk.

 

Vezető mentorunk, Suplicz Emőke feladata továbbá a WISE mentorok továbbképzése, óráiknak látogatása és véleményezése.

KÜLSŐ HELYSZÍNEN IS - A tantermen túl

Az irodai környezeten túl egyes projektjeinkhez terepmunkát is tervezünk, ezzel helyezve életszerű közegbe az órát. A külső helyszínen megszerzett tapasztalataidat a műhelymunka során prezentációk formájában oszthatod meg, így fejlesztve üzleti angoltudásod és a prezentációs készségeidet is.

 

 

Segítünk szintet lépni: személyre szabott nyelvoktatás

Tervezzük meg együtt nyelvi képzésedet

  • Alapok – Közösen átbeszéljük idegennyelvi készségeidet, céljaidat
  • Tervezés – Személyre szabott módszertant rendelünk nyelvoktatásodhoz
  • A mentorod - Kiválasztjuk a neked ideális nyelvtanárt; akár anyanyelvit is
  • Módszertanod - Saját fejlesztésű módszertani eszközök révén segítünk használható nyelvtudáshoz
  • Céljaid - Fejlődésedet folyamatosan monitorozzuk céljaid tükrében

Nálunk az idegennyelv egyrészt szakmai eszköz, melynek segítségével ügyfeleink szerteágazó célkitűzéseit teljesítjük, a szakma pedig egy ismerős világ, amiben akár idegen nyelven is beszélhetünk.

Egyéni képzési terv elkészítetése mellett vállalati és egyéni ügyfeleink számára alapozó és szektorspecifikus üzleti idegen nyelvi kurzusokat is kínálunk.