Módszerünk

Ismerd meg a WISE
egyedi oktatási módszerét!

Miért nem vagyunk mi nyelviskola?

Wise Műhely,
inkubátor ház

Kurzusaink során olyan környezetet teremtünk, amelyben kísérletezhetsz és kipróbálhatod magad. A projektek komplexitása miatt más szakmákba is betekintést nyersz, így nem csak az angoltudásod, hanem a látóköröd is még inkább szélesedik. 

Wise
Mentorok

Mentoraink azon túl, hogy anyanyelvi szinten beszélő angoltanárok, mindegyikük specializálódott egy vagy több szakterületre, mint például coaching, marketing, értékesítés, humán erőforrás, kereskedelem, kritika, esztétika, környezetvédelem. Szakmai felkészültségük, és színes egyéniségük által, garantáltan többet nyújtanak, mint egy angolóra. 

Több, mint kommunikatív
nyelvoktatás

A kommunikatív tanítási módszertan számunkra alapvető filozófia, de nem gondoljuk, hogy önmagában ez ma már elég lenne. Angolórák és egymástól elszeparált egységek helyett, átfogó projektekben gondolkodunk, ahol lehetőséged van a dolgok mélyére menni, és a komplexitáson keresztül a készségek is együttesen fejlődnek.

Külső helyszínen is

Az irodai környezeten túl, egyes projektjeinkbe terep munkát is bevonunk, ezzel növelve az oktatásunk életszerűségét. A külső helyszínen megszerzett tapasztalatokat a műhely munka során prezentációk formájában vitatjuk meg, amellyel fejlesztjük az üzleti angoltudásod és a prezentációs készségeidet is.

Több, mint tankönyv nélküli oktatás

Tananyagainkban többet adunk, mint a nálunk nincs tankönyv csak 100 % beszéd koncepció. Módszertanunkat és kurzusanyagainkat, az elmúlt 6 évben folyamatosan fejlesztettük, úgy hogy már a kezdetektől fogva csak ügyfeleink igényeire koncentráltunk.

Modernizáció

A folyamatosan megújuló módszertanon túl, nagy hangsúlyt fektetünk a digitális eszközök használatára, és folyamatosan igazodunk a megújult igényekhez. Digitális felületek készítése (microsite), projektoros prezentációk, online anyagot és tesztek.

W

WISDOM

I

INSPIRATION

S

STYLE

E

ENGLISH

Ha az üzleti angol óráikat választod, a következőket fogod tapasztalni

Segítünk szintet lépni!

Mentoraink szemlélete, teljes mértékben a WISE oktatási módszerét tartják maguk előtt. Az oktatási módszerünk egyszerre profi és emberi. Coatching eszközöket bevetve az óráink a következő tulajdonságaidat fogják erősíteni!

icon-03

Felsőfokú a szókincsed

icon-04

Aktívan veszel részt a munkahelyi angol megbeszéléseken

icon-05

Nyitottabb szemmel jársz a munkaerőpiacon

icon-06

Elsőként  jelentkezel a céges angol feladatokra

Ahol már sikeresen bizonyítottunk

Az elmúlt 5 évben több, mint 15 szakterület résztvevőinek segítettünk helyt állni a globális piacon.
Néhány referencia, ahol már sikeresen bizonyítottunk.

Tapasztalatunk az elmúlt 5 évből

0
Céges üzleti angol óra
0
Csoportos üzleti angol óra
0
Egyéni üzleti angol óra
0
Feldolgozott esettanulmány
0
Hallgatói prezentáció
0
Állásinterjú felkészítés

HELYEK, AHOL MEGTALÁLSZ MINKET

Aktualitások

Módszerünk

Kurzusok

Kapcsolat