Ugrás a tartalomra

WISE Business

  • WISE BUSINESS
    Our services for companies

Vállalati nyelvoktatás, céges üzleti nyelvtanfolyam | Teljeskörű képzési koncepciós terv kidolgozása ingyenes szintfelméréssel

Kreatív tanfolyam - Alkotunk, hogy lebonthassuk a határokat

Az elmúlt nyolc év során folyamatosan kerestük a hatékony angoltanítás titkát. Igazán megtalálni magunkat, és megértenünk, hogy valójában mi is a WISE, akkor sikerült, amikor ráismertünk arra, hogy a tanfolyamtervezés egy alkotói folyamat. Egy olyan kreatív tér, amiben szabadon mozoghatunk. Ha megértjük, hogy kreatív mentorként nincsennek a kurzustervezésben határaink, akkor ügyfeleinket is át tudjuk mozdítani a saját határaikon.

 

Céges partnereink választhatnak a már megtervezett kurzusaink közül, de egyedi igények esetén teljesen új, személyre szabott koncepciós tervet, kurzust, vagy kurzusokat alkotunk. / Kurzusaink tematikája egyéni oktatás keretei között is elérhetőek.

Teljeskörű nyelvi szolgáltatások - A mesterséges angolóra a múlté

Évekkel ezelőtt az egyik partnerünk arra kért, hogy segítsük pénzügyi osztályának külföldre való kiszervezését. A folyamatot nemcsak angolórákkal, de tolmácsolással, kapcsolódó anyagok fordításával segítettük, olykor pedig nyelvi asszisztensként voltunk jelen. Ez a felkérés segített megérteni, hogy minél komplexebb feladatot láthatunk el partnereinknél, minél jobban megismerjük őket szakmailag, annál profibb szolgáltatást tudunk nyújtani. Ezáltal az egyén mellett a vállalat céljait is szem előtt tartjuk.

 

Céges partnereink számára vállaljuk teljeskörű nyelvi szolgáltatások biztosítását, kezdve a nyelvi képzésektől, szakmai anyagok fordításán keresztül -  akár a személyes tolmács biztosításáig.

Vállalatra specializált oktatók - Több mint angoltanár

Mentoraink az tanárság mellett egyéb szakmák képviselői is. Minden kurzushoz olyan mentort rendelünk, aki a szakmájából, tapasztalatából eredően igazodni tud partnereink profiljához, és szakmailag is jelen tud lenni a folyamatban.

 

Mentoraink specializációinak köszönhetően olyan egyéni vagy csoportos kurzusokat is tudunk tervezni, amelyek kifejezetten egy szakmának szólnak. De nagy örömünket leljük az olyan csoport-összeállításokban is, amikor a különböző szakmák képviselői egy csoporton belül a vállalat lekicsinyített másaként tudnak funkcionálni.

Tolmácsolás, szakfordítás - A komplexitás hívta életre

További, partnereink által ihletett immáron önálló szolgáltatásaink a tolmácsolás és fordítás. Munkáinkat tehát partnereink kérései határozzák meg, mi pedig élvezzük azok sokszínűségét. Kihívással és izgatottsággal teli időszak volt, amikor 2017-ben a WISE fordíthatta a FINA vizes világbajnokságának sajtóanyagait, vagy 2019-ben a Maserati legújabb honlapját.

 

Vállaljuk szakmai anyagok fordítását, akár idegen nyelvről idegen nyelvre, és teljes szakmai napok szinkron- vagy konszekutív tolmácsolását is.

Már több nyelven is - WISE+

Amennyiben nem angol, hanem más idegen nyelv oktatására lenne szükség, a WISE további nyelvekre specializálódott mentorai állnak a rendelkezésre.

 

Kiterjesztett portfóliónkban szerepel a német, francia, norvég, spanyol, orosz, olasz és magyar mint idegen nyelv oktatása is.

Magyar, mint idegen nyelv - WISE not only for Hungarians

Mentors of our professional team are offering Hungarian lessons for foreign visitors of our country. We transform your residence into a more enjoyable experience here, making your life easier by teaching our language to you. Foreigners can apply for our courses as a team or individually.

Üzletágaink - további szolgáltatások

Wise personal

Magánszemélyeknek

Wise junior

Diákoknak

Céges angol nyelvoktatásra specializálódott Mentoraink

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!